A mi csapatunk kissé egyedi, hiszen két 10 éves és egy 17 éves tagból áll. Olivér szakács tanuló a Galériába, aki jó kapcsolatot ápol a Bencével.
A képen Bence és a hősünk, akik apa és fia.
Ákosnak pedig nagyon jó barátja Bence és ez a közösség így alakult ki. 4. osztályba jár a két legkisebb brigádtag (Bence és Ákos). Olivér pedig szakközépiskola 11.-es. Olivér megszerette a burgert aki rendszeresen el is készíti Krisztián különleges ételét. Itt ismertük meg és szerettük meg mi is ezt az ételt.
Közös érdeklődés, ami összehozott minket az maga a halburger érdekessége. Egyik nap lehetőségünk nyílt arra hogy közösen készítsük el a halburgert a Galéria Grillben.
Célunk, hogy a halas ételek népszerűsítésével javuljon Magyarországon a halfogyasztói társadalma. Ezért a hamburger mintájára, - ami a gyerek körében népszerű – a burger egy olyan ételt, ami íz világában hasonlít, de élettani szempontból sokkal egészségesebb.
A fiatal korosztály életében fontos az, hogy a halételeket innovatív elkészítési móddal - feldolgozott, ízesített formában - népszerűsítsük. Több formában lehet a halhús készíteni pldául;
Hal Csevapcsicsa
Haltatár
Halasrétes